جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

ادعای رئیس رژیم اسرائیل علیه ایران

ادعای رئیس رژیم اسرائیل علیه ایران رییس رژیم صهیونیستی در سفر به آلمان با مطرح کردن ادعا‌هایی علیه ایران، درباره هر گونه توافق احتمالی در مذاکرات وین ابراز نگرانی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۲ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 05
کد خبر: ۱۴۹۷۰۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری آناتولی، اسحاق هرتزوگ، رییس رژیم اسراییل که به برلین سفر کرده است، در دیدار با فرانک والتر اشتاینمایر، رییس جمهور آلمان گفت که رژیمش، به دقت مذاکرات احیای توافق هسته‌ای را دنبال می‌کند.


هرتزوگ با مطرح کردن ادعا‌هایی علیه ایران گفت: ما به شدت نگران یک توافق احتمالی هستیم، چون از نداشتن جدیت، صداقت و پایبندی حکومت ایران به قوانین جهانی نگرانیم.

 

او ایران را به رعایت نکردن قوانین بین‌المللی متهم کرده و گفت که تهران آشکارا خواستار ریشه‌کن کردن و نابودی رژیم صهیونیستی شده است.

 

رییس رژیم اسراییل گفت: بنابراین، چرا جهان باید به ایران و هر یک از مقاصدش اطمینان داشته باشد؟

 

هرتزوگ همچنین گفت که این نگرانی‌ها را با رییس جمهور آلمان در میان گذاشته است.

 

اظهارات هرتزوگ علیه احیای توافق هسته‌ای در آلمان، در بحبوحه تلاش طرفین مذاکرات وین برای احیای توافق هسته‌ای و پیشرفت‌های اخیر در این زمینه مطرح می‌شود.

 

آمریکا و ایران در مدت اخیر در حال بررسی پاسخ‌های یکدیگر نسبت به متن پیشنهادی اتحادیه اروپا برای احیای توافق هسته‌ای بوده‌اند که به گفته جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و هماهنگ‌کننده مذاکرات وین، آخرین متن پیش‌نویس و آخرین پیشنهاد برای رسیدن به توافقی بر سر احیای توافق هسته‌ای است.

 

این پیش‌رفت‌ها در مدت اخیر مقامات ارشد رژیم صهیونیستی را به واکنش واداشته و درباره انجام شدن توافق احتمالی ابزار نگرانی کرده‌اند./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار